Over ons

Werk maken van een duurzame wereld, ook in Heemstede

 

Energiecoachgesprek aanvragen

Informatieavonden

Met een vrijblijvend gesprek en onafhankelijke informatie ondersteunen de coaches uit Heemstede je graag.

Gratis energiecoachgesprek aanvragen »

 

Als u HeemSteeds Duurzamer een warm hart toedraagt en gratis leuke thema-avonden wil bijwonen.

Word lid »

 

Over HeemSteeds Duurzamer

HeemSteeds Duurzamer is een collectief van Heemsteedse bewoners en organisaties die duurzaam wonen, werken en leven in Heemstede héél gewoon willen maken.

HeemSteeds Duurzamer is een coöperatie die zich geleidelijk heeft ontwikkeld van een club bedrijven die de energietransitie graag een zetje wil geven tot een ledencoöperatie waar op dit moment een tiental Heemsteedse energiecoaches bewoners adviseert op welke manier zij zelf maatregelen kunnen nemen om minder energie te gebruiken.

Wij richten ons uitsluitend op koopwoningen. De gemeente werkt aan verduurzaming voor huurders via de woningbouwcorporaties. 

Over ons

Werk maken van een duurzame wereld begint ook in Heemstede. Wij, betrokken inwoners en organisaties uit Heemstede, willen samen met jou stappen maken om Heemstede duurzamer te maken. Daarom zijn we in 2017 HeemSteeds Duurzamer gestart. 

De Coöperatie

De cooperatie HeemSteeds Duurzamer heeft een bestuur dat maandelijks bijeenkomt. In het bestuur zitten Hugo Hölscher (voorzitter), Rucos Brazs (secretaris), Loek de Wit (penningmeester) en Dick Roelofsen. Aspirant lid is Marcel Oomen.

Goed bestuur

Goed bestuur staat bij ons hoog in het vaandel. Dus ook transparantie over de kleine lettertjes.

Ondersteuning

De energiecoach gesprekken, informatie avonden en Pop-Up bemanning worden mogelijk gemaakt door financiering van gemeente Heemstede, provincie Noord-Holland en de Rijksoverheid.

Support

Met wie we samenwerken

De coöperatie HeemsteedsDuurzamer ontvangt financiële steun van de Gemeente Heemstede en de Provincie Noord-Holland voor het gratis aanbieden van energie-coachgesprekken. Ook de Postcode Loterij Buurtfonds en andere fondsen bieden ondersteuning.

POP-UP HEEMSTEEDS DUURZAMER
VR & ZA | 10:00 - 12:00 UUR

Plein 1
Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede

POP-UP HEEMSTEEDS DUURZAMER
 VR & ZA | 10:00 - 12:00 UUR

Plein 1
Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede

CORRESPONDENTIEADRES

Meer en Boslaan 35 
2103 VN Heemstede