Over

HEEMSTEEDS DUURZAMER

 

 

Over ons

Pjotr van Oeveren

Pjotr is van huis uit MVO-manager en heeft zijn eigen woning zover mogelijk verduurzaamd. Uitzoekwerk is één van zijn favoriete bezigheden. Pjotr denkt graag mee om jouw woning duurzaam en comfortabel te maken.

Taetske van Dijk

Taetske is architecte en vanaf het begin betrokken bij HeemSteeds Duurzamer. Met haar brede kennis over huizen, constructies en (gemeentelijk) beleid helpt ze jou graag een stap verder.

Dick Roelofsen

Dick is isolatiespecialist, leverancier van verschillende energiebesparende producten en bestuurslid van HeemSteeds Duurzamer. Als energiecoach helpt hij je met raad en daad om tot een energiezuinig huis te komen.

Over HeemSteeds Duurzamer

Heemsteeds Duurzamer is een coöperatie van en voor Heemstedenaren. We nodigen iedereen uit om lid te worden, van inwoner tot ondernemer. Samen werken we aan een mooier, duurzamer en gezelliger Heemstede. De coöperatie wordt bestuurd door inwoners van Heemstede: onbezoldigd en zonder winstoogmerk. Alles voor iedereen.

Onze missie is duurzaam wonen, werken en leven héél gewoon maken in Heemstede. We helpen graag bij het maken van duurzame keuzes en werken daarbij samen met bewoners, bedrijven en gemeente. Als lid kun je deelnemen aan onze activiteiten, van lezingen en workshops tot films en borrels! Je hebt ook inspraak en je kunt zelf activiteiten initiëren. Dus draag jij Heemstede een warm hart toe en wil je aan de slag met duurzaamheid in je eigen omgeving? Word dan lid en doe mee!

 

Individueel lidmaatschap

Je kunt lid worden van de coöperatie als individu. Schrijf je in op de gebruikerspagina. Je bent dan vriend van onze coöperatie en steun je al activiteiten die we gedurende het jaar uitvoeren. Daarnaast heb je een stem binnen onze coöperatie en kun je meedenken over initiatieven om onze directe omgeving gezelliger, duurzamer en groener te maken.

Zakelijk lidmaatschap

Je kunt ook zakelijk lid worden. Je schrijft je via de gebruikerspagina in en vult jouw zakelijke gegevens in. Als zakelijk lid werk je actief mee aan activiteiten en kun je jouw eigen project starten, met ondersteuning vanuit de coöperatie. Net als een individueel lid heb je een stem in de coöperatie.

Participeren in een project

Stel je wilt een bijdrage leveren aan een project. Als lid van de coöperatie kun je zogenaamde certificaten afnemen. Het geldbedrag van het certificaat hangt af van het project, evenals het verwachte rendement en de looptijd. Het aantal certificaten dat je afneemt bepaal je zelf. Het certificaat kun je zien als een deelinvestering in het project waarop je inschrijft. Je geeft aan hoeveel certificaten je wilt, dat verplicht je nog tot niets.

Na inschrijving ontvang je van ons bericht en ronden we de inschrijving af.
Voor specifieke vragen kun je ons altijd een mailtje sturen: info@heemsteedsduurzamer.nl.

Contact

Heb je vragen? We helpen je graag!

Matthijs Vermeulenlaan 30
2102 GX Heemstede

info@heemsteedsduurzamer.nl