Selecteer een pagina

Over

HeemSteeds Duurzamer

Over HeemSteeds Duurzamer

Heemsteeds Duurzamer is een coöperatie van en voor Heemstedenaren. We nodigen iedereen uit om lid te worden, van inwoner tot ondernemer. Samen werken we aan een mooier, duurzamer en gezelliger Heemstede.

Onze missie is duurzaam wonen, werken en leven héél gewoon maken in Heemstede. We weten alles over energie en milieu in het dagelijks leven en helpen bij het maken van duurzame keuzes. Onafhankelijk, betrouwbaar en praktisch. We helpen verspilling en vervuiling tegen te gaan. Iedereen in Heemstede moet in een prettige en gezonde omgeving leven. Daarom werken we samen met bewoners en bedrijven aan een duurzame stad. Voor de gezondheid van de inwoners én voor de toekomst van de stad.

Als lid kun je deelnemen aan onze activiteiten, van lezingen en workshops tot films en borrels! Je hebt ook inspraak en je kunt zelf activiteiten initiëren. Dus draag jij Heemstede een warm hart toe en wil je aan de slag met duurzaamheid in je eigen omgeving? Word dan lid en doe mee!

Individueel lidmaatschap

Je kunt lid worden van de coöperatie als individu. Schrijf je in op de gebruikerspagina. Je bent dan vriend van onze coöperatie en steun je al activiteiten die we gedurende het jaar uitvoeren. Daarnaast heb je een stem binnen onze coöperatie en kun je meedenken over initiatieven om onze directe omgeving gezelliger, duurzamer en groener te maken.

Zakelijk lidmaatschap

Je kunt ook zakelijk lid worden. Je schrijft je via de gebruikerspagina in en vult jouw zakelijke gegevens in. Als zakelijk lid werk je actief mee aan activiteiten en kun je jouw eigen project starten, met ondersteuning vanuit de coöperatie. Net als een individueel lid heb je een stem in de coöperatie.

Participeren in een project

Stel je wilt een bijdrage leveren aan een project. Als lid van de coöperatie kun je zogenaamde certificaten afnemen. Het geldbedrag van het certificaat hangt af van het project, evenals het verwachte rendement en de looptijd. Het aantal certificaten dat je afneemt bepaal je zelf. Het certificaat kun je zien als een deelinvestering in het project waarop je inschrijft. Je geeft aan hoeveel certificaten je wilt, dat verplicht je nog tot niets.

Na inschrijving ontvang je van ons bericht en ronden we de inschrijving af. Voor specifieke vragen kun je ons altijd een mailtje sturen: info@heemsteedsduurzamer.nl.

Wie is Heemsteeds Duurzamer?

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa.

Ethan Rothell

Ethan Rothell

CEO

Jennifer Chapman

Jennifer Chapman

Director of Operations

Josh Lundstrom

Josh Lundstrom

Design Director

Blijf op de hoogte!

Door ons te volgen op social media of meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Contact

Heb je vragen? We helpen je graag!

Straatnaam 00
0000 AA Heemstede

+31 (0) 6 00000000

info@heemsteedsduurzamer.nl

Stuur ons een bericht