Coachgesprek

                                                                                      vraag een coachgesprek aan
LET OP: de gesprekken zijn alleen voor huiseigenaren. De gemeente werkt aan verduurzaming voor huurders via Heemstede Duurzaam

Verloop coachgesprek

• Vul het aanvraagformulier in.
• Beantwoord de vragen over je woning na ontvangst van de bevestigingsmail.
• Je wordt aan een coach gekoppeld, die contact met je opneemt. Dit kan enkele weken duren.
• De coach neemt contact op voor een huisbezoek van circa 1,5 uur. Na afloop ontvang je een advies op maat over de verduurzamingsmaatregelen.

• Op basis van de rapportage kun je besluiten welke maatregelen je gaat nemen.
• Als je nog vragen hebt, kun je die aan je coach stellen.
• De rapportage met adviezen vind je in het dossier bij het Woonplan door naar beneden te scrollen en aan de rechterkant op de knop; “maak rapportage” te klikken.aanvraag coachgesprek

Onze medewerkers

Bij HeemSteedsDuurzamer werken ongeveer 20 energiecoaches. Iedereen werkt op vrijwillige basis, ondersteund door twee medewerkers waarvan er één betaalde kracht. Al onze energiecoaches hebben een opleiding gevolgd en zijn gecertificeerd. Daarnaast zijn er coaches die zich verder gespecialiseerd hebben of vanuit hun achtergrond meer of diepere kennis hebben van een bepaald onderwerp, zoals zonnepanelen, warmtepompen, isolatietechnieken, energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds, enzovoort.
In een maandelijks overleg delen de coaches hun ervaringen met elkaar ter verhoging van het kennisniveau. Onze diensten zijn kosteloos en onafhankelijk van commerciële partijen.

Ervaring met coachgesprekken

Bewoners reageren tevreden na afloop van het coachgesprek en het maatwerkadvies, wat de nodige energiebesparing en extra comfort oplevert.

Cathelijne Gorter de Vries
Ze heeft de hulp ingeschakeld van een energiecoach van de coöperatie HeemSteedsDuurzamer die met haar een stappenplan heeft gemaakt.
Klik op het filmpje van Cathelijne

Thera van der Heijden
Ze heeft al een aantal maatregelen getroffen om haar huis te verduurzamen. Toch heeft ze nog een aantal vragen en schakelt een energiecoach van HeemSteedsDuurzamer in om deze voor te leggen.
Klik op het filmpje van Thera

In 2024 volgen nieuwe informatiebijeenkomsten van HeemSteedsDuurzamer 

Op 30 oktober 2023 ging de presentatie over isoleren en zonnepanelen
En op 28 november 2023 over isoleren en warmtepompen


De presentaties vind je op deze pagina