Ervaringen

Cathelijne Gorter de Vries legt uit waarom ze haar huis wil verduurzamen. Ze heeft de hulp ingeschakeld van een energiecoach van de coöperatie HeemSteeds Duurzamer die met haar een stappenplan heeft gemaakt.

Thera van der Heijden heeft al een aantal maatregelen getroffen om naar huis te verduurzamen. Toch heeft ze nog een aantal vragen en schakelt een energiecoach van HeemSteeds Duurzamer in om deze voor te leggen.

Nico Hoek heeft een paar jaar geleden een warmtescan gemaakt. Zijn huis bleek veel energie te lekken. Daarna heeft Nico veel maatregelen getroffen. Nu heeft hij HeemSteeds Duurzamer weer benaderd voor een scan.. Wil je weten wat het resultaat is en welke maatregelen hij stap voor stap heeft genomen?

Deskundige en onafhankelijke energiecoaches uit de buurt geven onafhankelijk advies omtrent het verduurzamen van woningen.

LET OP: alleen huiseigenaren in de gemeente Heemstede kunnen een afspraak maken. De gemeente werkt aan verduurzaming voor huurders via de woningbouwcorporaties.

Kom langs bij onze pop-up bij Plein 1!

Elke woens-, donder- en vrijdag staan we voor je klaar in de pop-up van HeemSteeds Duurzamer, in Plein 1.

Daar kun je terecht voor al je vragen over energiecoachgesprekken, verduurzamingsmogelijkheden en wat het behelst om coach te worden.

Meteen bij binnenkomst aan je linkerhand zijn er coaches aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur.

Graag tot ziens!

POP-UP HEEMSTEEDS DUURZAMER
WOE DO VR | 10:00 - 12:00 UUR

Plein 1
Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede

CORRESPONDENTIEADRES

Meer en Boslaan 35 
2103 VN Heemstede