Gebruikerspagina

 

 

Meedoen

Samen werk maken van een duurzame omgeving met een lokale initiatief, zoals HeemSteeds Duurzamer, is een groeiende trend. Traditionele partijen, zoals de markt, de overheid en wijzelf als individuele inwoner, zijn allemaal bezig met verduurzamen. Maar wij geloven dat samenwerking leidt tot versnelling en we doen dat in de vorm van een coöperatie. 

 

We zijn een organisatie in ontwikkeling en ondertussen werken we hard aan een duurzame toekomst. Door het voeren van energiecoach gesprekken, door huizen daadwerkelijk te verduurzamen en door te verbinden. Dus, doe je ook mee? 

 

Gastblogger of -vlogger?

Wil je ook jouw verhaal vertellen op deze site als gast-blogger of vlogger? Stuur dan een mailtje naar info@heemsteedsduurzamer.nl!

Duurzaam leven

We willen allemaal in een prettige en gezonde omgeving leven. Deze omgeving moet steeds duurzamer worden ingericht met het oog op de toekomst en klimaatveranderingen. Door de overstap op groene energie, door grondstoffen opnieuw te gebruiken en door schoon vervoer. Zo blijft de lucht gezond en vermindert de CO2-uitstoot in de stad.

Lidmaatschappen en participaties

Individueel lidmaatschap

Je kunt lid worden van de coöperatie als individu. Schrijf je in op de pagina ‘lid worden’. Je bent dan vriend van onze coöperatie en steun je al activiteiten die we gedurende het jaar uitvoeren. Daarnaast heb je een stem binnen onze coöperatie en kun je meedenken over initiatieven om onze directe omgeving gezelliger, duurzamer en groener te maken.

Zakelijk lidmaatschap

Je kunt ook zakelijk lid worden voor €45 per jaar. Je schrijft je in via de pagina ‘lid worden’, vul daar je zakelijke gegevens in. Als zakelijk lid werk je actief mee aan activiteiten en kun je jouw eigen project starten, met ondersteuning vanuit de coöperatie. Net als een individueel lid heb je een stem in de coöperatie.

Participeren in een project

Stel je wilt een bijdrage leveren aan een project. Als lid van de coöperatie kun je zogenaamde certificaten afnemen. Het geldbedrag van het certificaat hangt af van het project, evenals het verwachte rendement en de looptijd. Het aantal certificaten dat je afneemt bepaal je zelf. Het certificaat kun je zien als een deelinvestering in het project waarop je inschrijft. Je geeft aan hoeveel certificaten je wilt, dat verplicht je nog tot niets.

Na inschrijving ontvang je van ons bericht en ronden we de inschrijving af.
Voor specifieke vragen kun je ons altijd een mailtje sturen: info@heemsteedsduurzamer.nl.

Contact

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Matthijs Vermeulenlaan 30
2102 GX Heemstede

info@heemsteedsduurzamer.nl