Gebruikerspagina

 

 

Meedoen

Meedoen aan een lokale initiatieven is een groeiende trend. Je helpt lokale ondernemers en organisaties jouw eigen omgeving te verduurzamen. Een hart onder de riem. Maar financieel is het vaak ook aantrekkelijk om te investeren in lokale initiatieven en coöperaties. (Verwachte) Rendementen zijn vaak beter dan je geld op je spaarrekening laten staan. Welk rendement je krijgt op je investering hangt af van het project waarop je inschrijft. Kijk hiervoor in de betreffende prospectus die je bij het project vindt. Hierin staat informatie over het initiatief. Onze projecten vallen buiten AFM toezicht, wees je daarvan bewust.

Op deze site lees je hoe inwoners, ondernemers en de gemeente werk maken van duurzaamheid in Heemstede en omgeving. Naast nieuws en blogs vind je ook achtergrondinformatie en leuke tips, video’s en verwijzingen.

Gastblogger of -vlogger?

Wil je ook jouw verhaal vertellen op deze site als gast-blogger of vlogger? Stuur dan een mailtje naar info@heemsteedsduurzamer.nl!

Duurzaam leven

We willen allemaal in een prettige en gezonde omgeving leven. Deze omgeving moet steeds duurzamer worden ingericht met het oog op de toekomst en klimaatveranderingen. Door de overstap op groene energie, door grondstoffen opnieuw te gebruiken en door schoon vervoer. Zo blijft de lucht gezond en vermindert de CO2-uitstoot in de stad.

Lidmaatschappen en participaties

Individueel lidmaatschap

Je kunt lid worden van de coöperatie als individu. Schrijf je in op de gebruikerspagina. Je bent dan vriend van onze coöperatie en steun je al activiteiten die we gedurende het jaar uitvoeren. Daarnaast heb je een stem binnen onze coöperatie en kun je meedenken over initiatieven om onze directe omgeving gezelliger, duurzamer en groener te maken.

Zakelijk lidmaatschap

Je kunt ook zakelijk lid worden. Je schrijft je via de gebruikerspagina in en vult jouw zakelijke gegevens in. Als zakelijk lid werk je actief mee aan activiteiten en kun je jouw eigen project starten, met ondersteuning vanuit de coöperatie. Net als een individueel lid heb je een stem in de coöperatie.

Participeren in een project

Stel je wilt een bijdrage leveren aan een project. Als lid van de coöperatie kun je zogenaamde certificaten afnemen. Het geldbedrag van het certificaat hangt af van het project, evenals het verwachte rendement en de looptijd. Het aantal certificaten dat je afneemt bepaal je zelf. Het certificaat kun je zien als een deelinvestering in het project waarop je inschrijft. Je geeft aan hoeveel certificaten je wilt, dat verplicht je nog tot niets.

Na inschrijving ontvang je van ons bericht en ronden we de inschrijving af.
Voor specifieke vragen kun je ons altijd een mailtje sturen: info@heemsteedsduurzamer.nl.

Contact

Heb je vragen? We helpen je graag!

Matthijs Vermeulenlaan 30
2102 GX Heemstede

info@heemsteedsduurzamer.nl