Je huis

verduurzamen

Besparen op je energierekening? Comfort verhogen? CO2-uitstoot voorkomen?

Wil jij ook besparen op je energierekening? En vind je het fijn om meer wooncomfort te hebben? Goed nieuws: Ieder huis kan energiezuinig zijn. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Als je een huis koopt, bouwt of verbouwt. Als je maar weet waar te beginnen.

Ontdek jouw mogelijkheden met hulp van onze verschillende diensten: van CO2 meter tot warmtefoto en een bezoek van de energiecoach bij je thuis. Het doel van onze diensten is om jou te helpen ontdekken wat je allemaal kunt doen voor jouw comfortabele, energiezuinige huis. Vanaf vandaag!

Warmtefoto van jouw woning

Weet je waar jouw huis warmte lekt? Vraag een warmtefoto aan van je woning, waarmee je snel inzicht krijgt in waar jouw huis warmte lekt. We maken deze foto’s gedurende het winterseizoen met getrainde vrijwilligers. Je ontvangt de foto’s in een digitaal rapport.

Ervaar comfort: leen een radiatorventilator

Soms is het fijn om een nieuw product even thuis te kunnen ervaren. Bijvoorbeeld de radiatorventilator. Deze ventilator zorgt ervoor dat warmte snel wordt verdeeld over de ruimte. Dit scheelt op je gasrekening en verhoogt het comfort omdat het sneller aangenaam warm wordt. Vraag deze radiatorventilator aan en leen hem een weekje om thuis uit te proberen.

Gratis energiecoach gesprek

Vraag een gesprek met een energiecoach aan. De energiecoach geeft gratis en op maat advies bij u thuis. Je krijgt een digitaal Hoom-dossier van je huis, samen met een adviesrapport. Of je nu gaat verbouwen of simpelweg wilt weten welke kleine maatregelen je kunt treffen: we helpen graag. Vraag nu aan en ga aan de slag!

We helpen je graag! Vul het formulier hieronder in en we nemen contact met je op. 

11 + 15 =

Onze energiecoaches

Lokaal | Onafhankelijk | Betrokken

Energiecoach Pjotr van Oeveren

Pjotr is van huis uit MVO-manager en heeft zijn eigen woning zover mogelijk verduurzaamd. Uitzoekwerk is één van zijn favoriete bezigheden. Pjotr denkt graag mee om jouw woning duurzaam en comfortabel te maken.

Energiecoach Rocus Brasz

Een fanatiek hardloper, trotse opa, handige klusser en vers gepensioneerd.  Veel ervaring met het opknappen en isoleren van eigen huis. Rocus doet dit (en nog veel meer) voor de toekomst van alle kleinkinderen. Doe je mee? 

Energiecoach Hanneke Lankveld

Hanneke zoekt graag samen met jou uit welke stappen je kunt nemen om je huis, tuin en gedrag te verduurzamen. En heb je ideeën over een duurzaam Heemstede? Deel ze en samen kijken we wat kan!

Ondernemer Taetske van Dijk

Taetske is architecte en vanaf het begin betrokken bij HeemSteeds Duurzamer. Met haar brede kennis over huizen, constructies en (gemeentelijk) beleid helpt ze jou graag een stap verder.

Ondernemer Dick Roelofsen

Dick is isolatiespecialist, leverancier van verschillende energiebesparende producten en bestuurslid van HeemSteeds Duurzamer. Hij helpt je met raad en daad om tot een energiezuinig huis te komen.

Over HeemSteeds Duurzamer

Heemsteeds Duurzamer is een coöperatie van en voor Heemstedenaren. We nodigen iedereen uit om aan te sluiten, van inwoner tot ondernemer. Want samen moeten we de schouders zetten om een duurzame toekomst te realiseren! De coöperatie wordt bestuurd door inwoners van Heemstede: onbezoldigd en zonder winstoogmerk. Alles voor iedereen. Onze werkzaamheden worden mede mogelijk gemaakt door financiering van de Rijksoverheid en Provincie Noord Holland. 

Onze missie is duurzaam wonen, werken en leven héél gewoon maken in Heemstede. We zijn een nieuwe speler in de markt, als collectief tussen de traditionele partijen van markt, overheid en inwoner. En we denken over én maken werk van de energietransitie, hoe om te gaan met warmte als grondstof, nieuwe visie op wonen en nog veel meer. Dus draag jij Heemstede een warm hart toe, heb jij ook ideeën en wil je aan de slag met duurzaamheid in je eigen omgeving? Sluit aan en doe mee!

 

Individueel lidmaatschap

Je kunt voor €12,50 per jaar lid worden van de coöperatie als individu. Schrijf je in op de pagina ‘lid worden’. Je bent dan vriend van onze coöperatie en steun je al activiteiten die we gedurende het jaar uitvoeren. Daarnaast heb je een stem binnen onze coöperatie en kun je meedenken over initiatieven om onze directe omgeving gezelliger, duurzamer en groener te maken.

Zakelijk lidmaatschap

Je kunt ook zakelijk lid worden voor €45 per jaar. Je schrijft je via de pagina ‘lid worden’ in en vult jouw zakelijke gegevens in. Als zakelijk lid werk je actief mee aan activiteiten en kun je jouw eigen project starten, met ondersteuning vanuit de coöperatie. Net als een individueel lid heb je een stem in de coöperatie.

Na inschrijving ontvang je van ons bericht en ronden we de inschrijving af.
Voor specifieke vragen kun je ons altijd een mailtje sturen: info@heemsteedsduurzamer.nl.

Contact

Heb je vragen?
We helpen je graag!

Matthijs Vermeulenlaan 30
2102 GX Heemstede

info@heemsteedsduurzamer.nl