Energiecoach worden

Energie coach worden

Buren voor buren

Over ons

VRAAG EEN ENERGIECOACH-GESPREK AAN

Heemstedenaren hebben energiecoach-gesprek gehad

heemstedenaren hebben een warmtescan laten maken

Zelf energiecoach worden

Er zijn nu 10 Heemsteedse vrijwillige energiecoaches actief. Inmiddels zijn zo’n 500 huishoudens geholpen. Door de enorme vraag naar coaches en infrarood scans komen we handen tekort. We zoeken mensen die het leuk vinden om buren en dorpsgenoten te helpen bij deze boeiende puzzel. Om samen steeds duurzamer te wonen, leven en werken.

Onafhankelijk advies en infrarood scans

Als energiecoach geef je onafhankelijk advies of maak je infrarood scans die warmtelekken opspoort. Door de enorme vraag naar deze coaches en infrarood scans komen we op dit moment handen tekort. HeemsteedsDuurzamer zoekt dus mensen die het leuk vinden om buren en dorpsgenoten te helpen bij deze boeiende puzzel.

Heb je af en toe tijd hiervoor beschikbaar?

Je krijgt een gratis basiscursus waarna je klaar bent voor de energiegesprekken bij mensen thuis. En je komt terecht in het leukste en meest duurzame collectief van Heemstede: HeemSteeds Duurzamer! Een collectief dat actief is om duurzaam wonen, werken en leven héél gewoon te maken in Heemstede.

 

Om energiecoach te worden hoef je echt geen technische achtergrond te hebben. Als je maar gedreven bent om mensen net dat zetje te geven dat ze nodig hebben. De training die je krijgt geeft je genoeg handvatten om aan de slag te gaan. En we helpen elkaar als coaches met maandelijkse intervisiebijeenkomsten en kennisdeling onderling. Leuk is ook dat je er zelf wat van kan leren. Want alleen samen kunnen we werk maken van een betere toekomst.

Rocus Brasz, zelf energiecoach en bestuurslid van Heemsteeds Duurzamer

Pop-up Heemsteeds Duurzamer

Kom ook eens langs bij onze pop-up locatie bij Plein 1 (links van de ingang) op woens-, donder- en vrijdagen van 10 tot 12 uur. De aanwezige energiecoaches kunnen je alles vertellen over het reilen en zeilen van het vrijwilligerswerk. En vraag meteen een energiecoach-gesprek aan. Dan ervaar je zelf wat zo’n gesprek behelst!

POP-UP HEEMSTEEDS DUURZAMER
WOE DO VR | 10:00 - 12:00 UUR

Plein 1
Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede

CORRESPONDENTIEADRES

Meer en Boslaan 35 
2103 VN Heemstede