Afgelopen twee weken was de duurzame pop-up open voor iedereen met een vraag over duurzaam wonen en leven in Heemstede.
Onder het mom ‘we gaan het gewoon doen’ deden we de deuren open. En we hadden niet kunnen bedenken dat het zo goed liep. We zijn ontzettend verrast door de aandacht en het bezoek van zoveel leuke mensen! Mooie warme reacties over de pop-up en bemoedigend hoe enthousiast iedereen is om nu echt aan de slag te gaan met duurzaamheid.
Op Warmetruiendag kwam bijvoorbeeld D66HeemstedeĀ langs met wat lekkers en gaf aan dat de energiecoaches zelfs in hun programma is opgenomen. Met enkel een kleur op de wangen is flink van de lekkernij gesmuld! En daarna natuurlijk weer flink aan de slag šŸ˜…#letsgo
Kom ook een keer langs aan de Binnenweg 93 (wo-vrij 10 tot 12 uur) of vraag meteen een energiecoach gesprek aan via https://www.heemsteedsduurzamer.nl/huis-verduurzamen/