Warmtefoto’s zijn erg populair. Niet zo gek, want ze geven een aardig beeld van waar uw woning warmte lekt. Het maken van een warmtefoto luistert erg nauw, bijvoorbeeld lettend op de juiste weersomstandigheden. Het huidige (te warme) weer en de corona-perikelen spelen ons helaas parten in het afhandelen van de huidige aanvragen.

Dit betekent dat we ons uiterste best doen om iedere aanvraag af te handelen, maar het betekent ook dat vanaf 18 januari 2022 de aanvragen voor een warmtescan op de wachtlijst komt te staan. Als het weer het toelaat, helpen we zoveel mogelijk Heemstedenaren. Indien uw aanvraag de komende weken niet wordt behandeld, schuift de aanvraag door naar het volgende koude seizoen (oktober / november 2022). Aanvragers hoeven niets te doen, we nemen zo snel mogelijk contact met eenieder op.

Vragen? Mail ons dan op info@heemsteedsduurzamer.nl.