Energie besparen scheelt geld!


Met kleine energiebesparende maatregelen is vaak veel geld te besparen. De Bespaarbon van de gemeente Heemstede helpt om de energierekening te verlagen.

HeemSteeds Duurzamer en de gemeente Heemstede delen samen met buurgemeenten en andere lokale initiatieven de Bespaarbon uit aan haar inwoners. Met de Bespaarbon kun je voor € 50,- aan energiebesparende producten uitzoeken in een speciale webshop.

Bespaar makkelijk energie en geld door het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips, het plaatsen van ledlampen of zelfs met een waterbesparende douchekop! In de webshop kun je kiezen voor verschillende producten of een kant-en-klaar pakket. Een fietskoerier brengt je bestelling thuis.

Woningeigenaren kunnen daarnaast ook een gratis energie-advies ter waarde van € 75,- voor de eigen woning aanvragen. Ook hier is HeemSteeds Duurzamer bij betrokken. Vraag een gesprek aan en krijg van ons advies over het energiezuinig maken van je huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp. 

Geen bespaarbon van ons ontvangen? Vraag dan je persoonlijke cadeaucode aan op www.debespaarbon.nl
Doe het snel, want op = op!