Lancering Van Streek op zaterdag 18 augustus

Op zaterdag 18 augustus wordt de lokale coƶperatie Van Streek gelanceerd tijdens de Slow Food Markt op de Dinkelhoeve.

Zoals je gewend bent van de maandelijkse Slow Food markt kun je van 10 tot 16 uur (h)eerlijke lokale producten kopen in en rond de boerderijwinkel van de Dinkelhoeve aan de Herenweg. Voor ieder wat wils: van wijn tot kaas, sambal en jam.

Leuk nieuwtje is dat op 18 augustus 8 ondernemers, verenigd in het collectief Van Streek, zich presenteren. Door op deze manier samen te werken bundelen we kennis en netwerk. Via een online platform kun je straks ook vanaf je luie stoel (h)eerlijke producten bestellen en laten bezorgen.

Van Streek is een van de collectieven dat onder HeemSteeds Duurzamer Ondernemen valt. Het is een zelfstandige groep, bestaande uit de aangesloten ondernemers. HeemSteeds Duurzamer bestaat verder uit de groepen Wonen en Leven met een algemeen bestuur.

Kom zaterdag 18 augustus dus even langs en laat je verrassen door een veelzijdig assortiment van lokale, duurzame producten!

Geef een reactie