Februari 2017 was het zover: de coöperatie HeemSteeds Duurzamer was een feit! En nu een jaar later kunnen we niet wachten om met Heemstede en omstreken onze eerste verjaardag te vieren! Letterlijk niet wachten, want vanavond (31 januari) geven we al een klein kijkje in hoe wij onze verjaardag gaan vieren.

Vanavond presenteren we ons ‘cadeau’ tijdens een informatieavond in Bennebroek over duurzaam wonen en versturen we de eerste nieuwsbrief van het jaar naar onze leden, met daarin dus wat we gaan aanbieden…

Blijft cryptisch hè? Nog even geduld, want komende tijd zullen we op deze website en onze Facebook pagina meer gaan vertellen. Als je je nog niet hebt aangemeld voor de nieuwsbrief, stuur dan even een berichtje naar info@heemsteedsduurzamer.nl en we voegen je toe. Like onze Facebook pagina en houd de website in de gaten voor update(s)…

Hiep hiep!